Het Alom is er al. Jij bent de belever ervan.
Of je je hier bewust van bent of niet.
Alom bewust beleven is geweldig.
Het Alom is woordeloos. Het bestaat. Vanzelf. Net als leven.
Leven is ook iets dat je doet, zonder dat je weet hoe je het doet.
Je weet alleen dat je het doet.

Helemaal onderaan vind je wat er nu gratis aan te vragen is.

Dit zijn de boeken die verkrijgbaar zijn:

boekje de ziel kaft1. De Ziel, afstemming en bedoeling

– alle pure energieën en hun werking in de mens.

In dit boek worden alle energieën vertaald naar hun werking. De teksten zijn op een bijzondere manier beschermd tegen lezen vanuit mentale interpretatie. Lees de tekst met je hart, dan bevat dit boek een schat aan informatie.

Het gaat over evolutie in de ziel, afkomst, geboorterecht, reïncarnatie, zielsafstemmingen, zijnsenergie, wordingsenergie, kosmische kracht, kosmische ontvangst en energie en nog veel meer.

Als boek te bestellen voor € 23,80 inclusief verzendkosten.

ISBN 90-75763-01-08.

Stuur me een e-mail om het boek aan te vragen.

hiernanogmaals22. Het Hierna(nog)maals
– over leven in het licht in het leven na de dood.

Veertien maanden na het overlijden van mijn vader begonnen we samen dit boek te schrijven. Hij heeft het ‘het Hierna(nog)maals’ genoemd. Mijn rol als ontvanger van zijn ervaringen in Gene Zijde duurde ook exact 14 maanden.  Toen was het verhaal compleet. Het boek begint exact op het moment dat hij stierf. Hij verhaalt over zijn voorbereiding op zijn eigen crematie, over zijn beleven van zijn aardse afscheid en over zijn weg in hoe te leven in het hierna(nog)maals.

Het boek heeft prachtige vernieuwende informatie. Het laat je zien hoe sterk het astrale leven en het aardse leven verbonden zijn. Het leest als een roman. Het laat je manieren zien hoe je in jezelf de sluier tussen daar en hier kunt weghalen.

Het is te bestellen voor € 24,80 inclusief verzendkosten.

Stuur me een e-mail om het boek aan te vragen.

letterologie (1)3. Letterologie
– over de betekenis van de letters van het alfabet.

De Letterologie gaat over de betekenis van de afzonderlijke letters van het alfabet. Elke letter heeft een eigen specifieke symboliek en bevat verborgen ‘vermogen’. Ieder van ons krijgt een naam mee bij de geboorte.
Een krachtig woord!

De Letterologie beschrijft per letter welke specifieke gedachtekracht een letter bevat. In iedere letterbeschrijving zul je delen vinden die je beheerst en delen die je nog niet beheerst. Dit komt omdat iedere letter zowel een potentie als een uitdaging in zich draagt. Het blijft een combinatie van ‘kunnen en verwerven’. Je zult jezelf en anderen gemakkelijk herkennen in de lettersymboliek van de Letterologie.

Als grondlegster van de Letterologie is het fantastisch om te merken dat er steeds meer mensen zijn die dit boek gebruiken om namen van anderen te duiden.

Het is te bestellen voor € 17,80 inclusief verzendkosten.

ISBN: 978-94-91456-16-9

Stuur me een e-mail om het boek aan te vragen.

Als gevolg van dit boek werd er een kaartspel ontwikkeld. Dit kaartspel heet het letterOrakelspel. Met enige regelmaat is dit kaartspel als gratis pdf te verkrijgen.

coverllk4. Liefde, Licht of Kracht
– hoe de ziel je ondersteunt.

Liefde, Licht of Kracht gaat over de kwaliteiten van de ziel en hoe de ziel je in alles ondersteunt. Het beschrijft hoe iedere kwaliteit bijdraagt aan herkenning van de ziel in jezelf en in elkaar. Er zit een CD bij, die je in beleving meeneemt in Liefde, Licht en Kracht.

De inhoud van dit boekje is bijeengebracht door mensen die de ziel een warm hart toedragen. De muziek is gecomponeerd door Stefan van Ham.

Te bestellen voor € 12,50.

Stuur me een e-mail om het boek aan te vragen.

breinhart25. Breinhart
– hoe verschillend je brein en je hart reageren op dezelfde informatie!

Het boek breinhart beschrijft hoe het brein en het hart energetisch met elkaar verstrengeld zijn. Beiden verwerken dagelijks enorme  hoeveelheden informatie. Gewoonlijk krijgt deze informatie betekenis zonder dat we beseffen hoe dit gebeurt. Brein en hart krijgen steun van twee bijzondere energieën, die een totaal verschillende werking hebben. Hun invloed op het brein en het hart is zeer groot.

Te bestellen voor € 24,80 inclusief verzendkosten.

ISBN: 978-94-91456-08-4.

Stuur me een e-mail om het boek aan te vragen.

breinlijf6. Breinlijf en Bodywijsheid
– hoe je denken je houding en je beweging beïnvloedt.

Per dag heb je meer dan 50.000 gedachten. En dan denk je er ook nog bij! Verder beweeg je je op ieder moment wel ergens. En je voelt  gevoelens. Er komt van buitenaf veel informatie op je af. En je hebt een eigen mening. Bij elkaar is dit een heleboel informatie die verwerkt moet worden door het brein en het lijf.

Daar waar gedachten en gevoelens persistent zijn, krijgen ze invloed op de houding en beweeglijkheid van een persoon. Jouw gedachten en gevoelens beïnvloeden al jouw lichamelijke systemen!

Er ontstaan lichamelijke kernmerken zoals hoge schouders, holle ruggen, verschillende soorten bolle buiken, hamertenen, doorslagarmen, gekantelde bekkens, hoge billen enz. Wat hebben deze kenmerken te betekenen? Daarover gaat dit boek. Het boek bevat 180 pagina’s.

Dit boek gaat over de betekenis van je lichaamshouding. Over de stand van je knieën, over de vorm van je voeten. Het gaat ook over eventuele belasting op je schouders. Hoe je dat voelt en waar je dat voelt, wat je er aan kunt doen om de bijbehorende pijn in je nek te verminderen. Het gaat over hoe je staat, hoe je zit, hoe je loopt. Hoe je in beweging bent. Maar daarnaast heeft het iets bijzonders. Weet jij hoe je rustig zittend op een stoel je lichaam kunt trainen? Daar gaat dit boek over. Het geeft je een trainingssysteem dat je voornamelijk zittend kunt oefenen. Als we ons zoveel uren per dag zittend (achter de PC) vermaken, kunnen we dat beter combineren met iets gezonds. Iets wat je lichaam van nature prettig vindt is bewegen. Lijkt dat een beetje lastig achter de PC? Nee hoor. In een bureaustoel of op een keukenstoel kun je prima oefenen.

We bekijken het lichaam staand, bewegend en zittend. Liggen doe je in je eigen restauratietijd. En in je vrije tijd. Misschien lig je dit nu te lezen. Of zit je onderuitgezakt in een gemakkelijke stoel. Dan ben je bijna klaar voor het begin.

Te bestellen voor € 24,80 inclusief verzendkosten.

ISBN: 978-94-91456-23-7

Stuur me een e-mail om het boek aan te vragen.

spiritueleletterologie27. De spirituele Letterologie
– ongelooflijke informatie over de volgorde van de letters in ons alfabet en de synchroniteit hiermee met de menselijke ontwikkeling.

In de volgorde van de letters van het alfabet zit een ongelooflijk geheim verborgen. Een geheim dat in dit boek ontsluierd wordt. Alle letters hebben naast een eigen betekenis ook een onderlinge verbondenheid. Een mensenleven wordt werkelijk van A tot Z opgebouwd. Zie zowel de persoonlijke ontwikkeling als de menselijke evolutie letter voor letter groeien. De letters vormen een indrukwekkend model voor bewustwording.

Te bestellen voor € 22,80 inclusief verzendkosten.

ISBN: 978-94-91456-31-2

Stuur me een e-mail om het boek aan te vragen.

innerlijkevrede8. Innerlijke vrede
– Is innerlijke vrede haalbaar? Is eigenheid haalbaar? Ja, nou en of!

Over het algemeen wil iedereen het liefst een liefdevol, tevreden en harmonieus leven beleven. Innerlijke vrede beschrijft het innerlijk – van ziel tot ego – met de werking van de bewustwording. In dit boek wordt het innerlijk op een spirituele, energetische, psychologische en originele manier beschreven via vier innerlijke belevingsvelden. Alle velden zijn verrassend leerzaam en herkenbaar.

Vrede, Vrijheid, Vreugde en Verdriet

Het ontstaan van gevoelen en gedachten en de uitwerking ervan zorgt voor werking in de innerlijke belevingsvelden. Hoe breng je jezelf naar het neutrale beleven waar je contact hebt met je innerlijke lichtvelden?

Is innerlijke vrede haalbaar?
Is eigenheid haalbaar?
Ja, nou en of!

Te bestellen voor € 26,80 inclusief verzendkosten.

ISBN: 978-94-91456-32-9

Stuur me een e-mail om het boek aan te vragen.

default_main_image9. het Letterologische Letterspel
– een bijzonder kaartspel dat antwoorden geeft op al je innerlijke vragen.

Je kunt hierbij vragen stellen aan de kaarten. Slechts twee kaarten geven je al het benodigde inzicht.
De antwoorden zijn vaak al een aha-tje.
Dit omdat je vraag altijd een leerproces én een oplossing inhoudt.

Inzage in het proces is prettig, omdat je dan weet waar je op moet letten.
En de oplossing komt vanzelf dichterbij zodra je ‘wat je innerlijk aan ‘kunnen’ hebt’ hiervoor inzet.
Het letterspel hoort bij de Letterologie.
Wil je hiermee professioneel aan de gang. dan heb je de Spirituele Letterologie nodig.

Vertalingen:

Er is een Engelse vertaling van de Letterologie:

The Meaning of the letters. ISBN: 978-94-91456-17-6

Van het Hierna(nog)maals is een Franse vertaling beschikbaar.

Enkele andere van mijn andere boeken worden op dit moment vertaald in het Engels en het Duits.

 

 

De komende periode is gratis aan te vragen:

  1. De pdf van de ziel, afstemming en bedoeling.

Stuur me een e-mail, dat is alles wat je ervoor hoeft te doen. Via het menuknopje contact kun je je e-mail versturen.

2. De pdf van de vijf innerlijke versnellingen en hun betekenis.

 

Gratis pdf’s die te vinden zijn op de website:

Een pdf over het letterspel, zodat je het kunt spelen als je de kaarten hebt.

Het kaartspel zelf kun je aanvragen door me een e-mail te sturen.

Een pdf over je lichaamshouding: Als we toch een zittend leven leiden.