letterologie (1)Letterologie

Letterologie gaat in op de diepere betekenis van de letters van het alfabet. De naam die je draagt, heb je niet ‘toevallig’. Iedere letter in je naam heeft een betekenis. Als grondlegster van de Letterologie heb ik de energie, die in de letters verborgen zit, verwoord.

Spirituele Letterologie

In de letterologie zijn de letters de bouwblokjes. In de spirituele Letterologie vormen de bouwblokjes een kosmisch patroon. De letters van het alfabet vormen samen de weg van de mens in de evolutie.

Het Letterspel

Na het boek Letterologie werd het kaartspel geboren. Het kaartspel heeft de functie van een orakel. Bij een duiding hoeft de vraag niet uitgesproken te worden. De kaarten spreken voor zich.

Ik geef je een voorbeeld uit mijn praktijk: Er kwam een vrouw voor wie ik de kaarten legde. Het antwoord was zeer ontroerend voor haar. Ik gaf slechts de diepere betekenis van de kaarten. Een paar dagen later belde ze me op en ze wilde me dolgraag haar vraag vertellen. En ze begon: ze had lang geleden een kind ter adoptie afgestaan en haar vraag was geweest: mag ik mijn kind nog leren kennen in dit leven? Ze had zelf geen enkele poging ondernomen om haar kind te kunnen ontmoeten. Ze had slechts een diep verlangen gekoesterd, dat ze onuitgesproken bij mij aan tafel neerlegde. Ik legde slechts de kaarten en duidde de betekenis… Slechts een paar dagen later werd ze door haar zoon benaderd! Hij had een lange weg afgelegd om haar te vinden. De kaarten hadden haar een duidelijk JA afgeven. Het gaf haar net dat zetje om haar twijfel te overwinnen. De weg was inderdaad vrij… Inmiddels hebben ze een goed contact.

Download hier een gratis pdf over het letterspel

Klik hier om de betekenis van de letters te lezen.